Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGENS ABSOLUTA SANNING!

Jag startade jogging ida´
på det har jag aldrig varit bra...
Glassbil tog till bus
FLÖG FÖRBI MITT HUS!
JAG DÖK EFTER DEN VILL JU GLASS HA...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-03-29 13:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Glass e ju så gott bara, det finns sådant got i Skara, men i Vadstena det verkligen är där det gäller, högt i tak i butiken där'e smäller, glassfabriken såväl det låter om som smaklig vara...
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt