Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skägg kan va´som en magnet...

Bantare ensam på stan syns ranta
åt glass och mer, sig där ordentligt klanta...
Kom hem! -Bara gått!
Åt alls då inte nå´t!!
I skägget rullar glassdroppar bastanta...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-03 23:37



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ja, svårt att leva upp till sina ideal ibland. Och man blir lättare avslöjad än man tror.
2024-04-17

  lodjuret/seglare VIP
En bekant doft av kanel, påminner så om nålsögats kamel, att livet full av frestelser är, det som sägs åt helvete bär, att låtas sig äta 'en enda bit' är väl aldrig fel...?
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt