Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går det, så går det...

- En ny behå det behöver min fru...
Minns ej storlek! -Kalkylera på mig du!
-Hon behöver mer
ett nytt plagg längre ner...
Trosor! Saknar även måttet där, just nu!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-11 17:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att det finns ett avsnitt av teveserien 'Midsomer murders', vilket utspelar sig i just Brighton. Kan bero på att författaren Graham Greene, skrev en thriller/deckare som utspelar sig i just den kuststaden, badorten. Även ABC-morden (bok och senare film av Agatha Christie) utspelar sig troligen delvis just där. B som i Brighton.
2024-04-11

  lodjuret/seglare VIP
En del individer snyter sig olika.
I näsduken, gardinen, mors kjol eller annat klädesplagg, som bär ärm.
Badmodet i Brighton a 1920,
det var allt käcka tider.
Badkläder och stråhatt.
2024-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt