Inom 2009 08 22.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom 2009 08 22.




Om jag vore statsman skulle jag säga

Låt oss, som sanna demokrater, slita ned alla de svulstiga gardiner som döljer fördomar och halvsanningar.

Låt oss, utan att kasta sten, öppna alla undangömda dörrar till orörda loft och skamliga källare.

Låt oss, med ingen hänsyn, kasta ut alla slags prelater ur den politiska processen.

Låt oss, i empatins ljus, ta hand om våra medmänniskor bättre än vi tar hand om djuren.

Låt oss, som de intelligenta varelser vi påstår oss vara,  lyssna till andra och agera först därefter.




Prosa av Marlboroman/Hg VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-01 11:01



Bookmark and Share


  Svartsilver
en text som jag ofta önskar jag fick läsa oftare men i olika format.
jag kan undra hur människor fingerar.
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP