Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några visa ord

Det är mycket enklarare att tvivla än att tro på någon,
lika som att det är mycket enklare att hata än att älska.

Hur kan någon då tro på dig, om du i sin tur inte tror på dem tillbaka?
Hur kan du då få kärlek, om du stängt ute din kärlek till andra?

Förlita dig på andra, tillåt dig själv att älska utan gränser.
För om inte du gör det, hur ska andra då kunna det?




Övriga genrer (Aforism) av FridaF
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-01 11:08



Bookmark and Share


  bluesatin
Detta var fint skrivet Frida...Det är så sant som det är skrivet här...

Ha det gott och en God Fortsättning på det gamla året och Ett Gott Nytt År på det nya året.

Eva
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

FridaF
FridaF