Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spring spring spring, men du kan aldrig komma bort för evigt.


"What goes around comes around"

Du sprang så fort du kunde, men det var inte nog.
Du gömde dig så långt borta du hade förmågan till, men ändå hitta den dig.
Du försökte dölja bevisen så gott du kunde, men inget gömställe är perfekt.

Du kan inte springa för alltid, och då kommer det komma tillbaka igen.
Du kan inte gömma dig för evigt, så småningom måste du komma ut.
Och till slut kommer någon hitta bevisen.

Det är dags att sluta springa.
Det är dags att ta tag i problemen.
Det är dags att ta itu med dig själv.




Fri vers av FridaF
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-21 15:09



Bookmark and Share


  bluesatin
Wow. Så sant och väldigt bra beskrivet i What goes around comes around. En väldigt rak, insiktsfull och viktig dikt, TACK!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

FridaF
FridaF