Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga

 

soltrådar väver

skönhet

 

vi kan

ta emot dessa trådar

 

se väven vävas mellan våra fingrar

 

den är i hjärtats hand

 

våga

 

läs

 

den




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-01 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser