Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låter dem

i morgons ljus

grenar böjda

 

valvbågar

tusende diamanter

 

hoppets sol

rann ut

mellan mina fingrar

tystörfil for genom

kabelvinda

sjö färgades röd bak trädsilhuetter

månstrimma lyfter

cirrusmoln

viskar; du är kvinna

vandra i din kvinnoskönhet

 

mindes morgon

 

lyfte händerna

blev ett träd

 

se bågars diadem

tusende diamanter

 

jag låter dem regna ned över dig vandrare




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-01 14:21



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
inga avsikter inom synhåll, möjligen en gråkråka..
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser