Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man kunde samla alla tankar man bar på,kunde man snart bygga bro till vintergatans yttersta galax


Ytkänning

Känner mig som en
klapp
på axeln

ett med rött papper på
innehållet varierar
där udda
blir jämnt

precis som ett
tomtebloss
i kroppen

ett som sprakar till
brinner in
och försvinner ut i den
ofantliga rymden

tankar som
kors och tvärs
fram och åter
mest bak
ibland åt sidorna

ett virrvarr av funderingar
där trådarna löses upp
förintas in
och försvinner ut i den
ofantliga rymden




Fri vers (Modernistisk dikt) av T.R Ekman
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-01 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Far out!
Enkel början som svävar ut ...... i rymden.
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman