Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har en bästa vän som läker sår


verklighet

när jag blundar ser jag bättre. ser vågorna som rullar in och över och täcker allt bråte liksom sväljer allt utom släta stenar. alger ligger som kuddar på botten om vi skulle tappa fotfästet och falla fullständigt. när våra hjärtan blöder kan vi ta en näsduk och dutta like försiktigt. säga att det blir ju bättre nu snart för vi har ju varann. du blåser på mitt onda och tvättar bort allt klister med dina blanka ögon. ser hur bra din hand passar i min och hur vår puls slår i takt när natten är tung. som två små lok tuff tuff tuff som tutar men ingen hör fast det gör inget nu. behöver inget annat nu. jag kan bara ligga och lyssna på dina andetag i en annan verklighet där jag kan stanna tiden.




Fri vers av miraklet
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-01 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet