Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack att du är

 

ring skimrar rödguld
runt hennes finger

så vacker
så vackra människans steg
kunde vara
om hon

för ett andetag

såg denna ring runt skapelsen
jorden
universum

ett helgat förbund
där delarna är ett
helhet
utan
att
kväva


är den vackra aftonen här
med skimrande
levande lågor

vind andas stilla
namnlöst
stilla

namn löst
löst ur namn

stegen
själsstegen

lyfts
ur
bojor

flyger fri
där i

stjärnsjö

i månmoders händer

stannar för en stund
lyfter droppe ur

in i gryning

med mitt hjärtas innerliga tack

tack att du
är




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-01 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser