Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath

Yngsjö havsbad




Väntar

 

sand under foten

 

han visar silverbryggan

 

- vinden väntar

 

 

             *

 

dinosaurier

 

snart på scen i Europa

 

 

pojke först i kön

 

 

 

        *

 

takpannefrosten

 

glittrar i förrädisk halka

 

 

någon väntar -

 

© Eva Langrath 2009

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-02 08:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2009-12-17

    Bodil Sandberg
Tre oerhört fina haikus som förmedlar både spännande och fröjdesamma bilder...takpannefrosten glittrar..ja om än man då inte vill halka*..tack Eva!!
2009-12-10

  Mr Lindemann VIP
Inte illa ihopknåpat

gillat nog denna bäst:
dinosaurier







snart på scen i Europa











pojke först i kön
2009-12-07

  Miss Mod
- någon väntar- sorgligt vacker, högstämd.
2009-12-06

  nightsoulz
ah tycker om!
2009-12-06

    ej medlem längre
tycker OM!
2009-12-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så fina haiku Eva.
Den första berör mig extra starkt och fotot så underbart fint inte så långt från mig.
2009-12-02

    ej medlem längre
vilka väntningar! härligt!
2009-12-02

  Ronny Berk
trevliga och väl formulerade haiku:s; naturromantiskt och välordat, uppskattar speciellt bilden och "silverbryggan"
2009-12-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Låter
spännande!
På Dig ... .. .
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP