Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frostnypon

 

över ängen
ljusnad indigo

hon håller natten i sin blida ömhets famn

pärlor
hängen gnistrar

kristallklara gyllenfyllda regnbågsgåvor

gräs jord andas
stjärndans

jordestjärndans

vitljus

i nattlig frids skimrande låga känner jag ljus bakom ögonen

oförklarligt

lyckoljus
sorgljus

i min brunn möter jag solöga
lyckokälla porlar
själsöga
ler
vandrar
in i
lyckokälla

står mitt i ängen månsilver faller ned över mig
lyfter mina händer

älskade
mina händer är fyllda av månljus jag bjuder dig att dricka

i tidig morgon ser vandrare frostnypon
gnistrande stjärnomgivet
vandrare skymtar
leende ansikte
däri




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-02 13:14



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
frostnypon...mmm
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser