Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å du härliga poet

 

 

Vad vore du

om inte du hade dina tentakler

som känsliga känselspröt

Som sög in

Dagen

Natten

Havet

Universum

Kärleken

Glädjen

Hatet

Orättvisan

Tårarna

Och lät pennans bläck forma känslan

i ord och text på ett mästerligt målande vis

Ditt vis




Fri vers av Andrum
Läst 412 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-12-02 18:51



Bookmark and Share


  Quasimodo
En fin och vacker hyllning till skapandet och möjligheten så att ge till varandra.
2010-03-13

  Bodil Sandberg
Gud viken härlig dikt applåderar vilt!!!!
2009-12-21

  Myself
vackert om vår älskade poesi!
2009-12-04

  Michaela Dutius
Spröd och stilla vacker hyllning till alla som går med känselspröten utanför hudebn och kallas poeter.
Skulle önska det gick att applådera flera gånger.
2009-12-03

  Mats Henricson
Elegant och Stilistiskt SUVERÄN Hyllning till Poesin ! Bokmärker !
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum