Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den som skrattar men bär på


Den vita sorgen





Det kommer att komma
flera rapporter
om en vit sorg
utan känsel.

Tjänstemännen
i vita rockar
har vetat om den.

Ett ljushuvud
hade dock föreslagit
mörkläggning
i ärendet.

Det ryktas
att den vita sorgen talar
som om allt
vore underbart
och döden inte finns.

I slutklämmen
längst ner
konstateras så
att kärlek
inte hör dit.

En jurist
har åtagit sig
att titta på saken...
åtal
kan vara att vänta.











Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-02 19:39



Bookmark and Share


  HQ
En underbar text
som går rakt in och som får mig att vilja
läsa mer.
Klockrent!
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP