Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är som ett spel med olika roller


Rollspel

Vad spelar det för roll
när det regnar
om det regnar
om natten

då våra drömmar seglar i väg
till en plats
som inte finns på någon karta
en destination
ett ställe

som består av lika delar
lustigfikationer som
komiksituationer
där clownen
härskar i sin röda näsa
kungar blir trälar av folket

en dag
händer allt på en gång
när himlen
öppnar sina blåa portar
och släpper ut sin gråa last




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-02 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman