Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgbearbetning

du återkommer till mig
du återtar kontrollen över mina tankar

när jag återvänder till London
ett halvår efter sommaren

du återfår kraften
att falla in i mina känslor

i den del av mitt hjärta som fortfarande
besitter kraften av att andas

det askgrå
som sprids utför vinden

utan luft
utan tro




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-02 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP