Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (bag in box)

bag in box

de kreativa ideerna

sedan fyllan

uppvaknadet

ett tomt minne




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-02 23:05



Bookmark and Share


  thyra
Härlig text! Fint påkommet!
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP