Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma och Pappa

De botaniserar bland vinrecensioner
pinot noir eller....

mamma och pappa planerar sin nästa fylla
noga räknar dom stjärnor, plus och getingar

barnen väntar på den uteblivna godnattsagan
den lilla stunden av trygghet

som vilar i händerna på
mamma och pappa





Fri vers av Jesper E VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-02 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP