Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hört på Morronnyheterna i P4.......


"Jordbruksverkets senaste Fadäs: "TOPSINTOKERIERNA !"

För TRE år sedan FÖRBJÖD Jordbruksverket det farliga växtbekämpningsämnet TOPSIN¨,som bl a sprutas in i äpplen av våra fruktodlare . NU visar det sig att några STOLLAR vid samma Myndighet , i ÅR (!) , har GODKÄNT TOPSIN för användning av svenska fruktodlare !
"Ett Misstag (!) ..." svarar en informationssansvarig på Jordbruksverket ...
Ja, det är väl LINDRIGT sagt, det är ju en DUNDERTAVLA ! Stoppa Skiten NU !!!
Har Du Ingen Ordning på Dina Verk , Fredrik Reinfeldt ?

-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 258 gånger
Publicerad 2009-12-03 08:36



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Ett äpple om dagen håller doktorn borta sägs det ju . . . .
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska