Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mer än ett år sedan beslöt flera FN-medlemsländer att produktion och export av de FARLIGA KLUSTERBOMBERNA skulle upphöra , men det krävs att MINST 30 FN-medlemsländer RATIFICERAR detta avtal för att det ska gälla ..


"Regeringen Reinfeldt - RatificeringsRabulister !"

NU har 24 av 30 RATIFICERAT detta avtal, men ICKE Sverige ! Inom Sverige tillverkas ju C 90 (av BOFORS ?) som är en KLUSTERBOMB , regeringen Reinfeldts TVEKSAMHET att RATIFICERA avtalet (Vilket oppositionen nu KRÄVER)
får , i alla fall Undertecknad att fundera om Reinfeldt och co avvaktar för att det ska SÄLJAS UNDAN SÅ MYCKET C 90 SOM MÖJLIGT innan "dörren stängs" !
ÄR det så, Fredrik Reinfeldt ?

Hört på P4:s Morgonnyheter idag....

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-03 08:47



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Har INTE hört något mer om detta på snart två år ! Detta är ju makabert med tanke på vad dessa "klusterbomber" orsakar !
De innehåller ju mängder av metallskrot så när bomben briserar så blir skadorna på människor som är i närheten så oerhört mycket VÄRRE och DÖDLIGARE än av konventionella bomber !
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska