Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alexis - Dynastin - Julafton




Lucka 4 - TV-slav

 

Åh nej nu börjar den om

Och det på självaste julafton

Måste de visa allt i repris

med Krystle Blake och Alexis

Det måste vara ett riktigt svin

som väljer att visa just Dynastin

 

 




Fri vers av leelee
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-04 09:01



Bookmark and Share


  Blåbäret
va??? börjar de utdela straff på julaftonen numera..nää...bevare oss väl...det där hör till det förflutna :))
tv:n får vila under julen tror jag minsann
2009-12-04

  Peter Matsa
Bevare oss väl!
Åtminstone slipper vi se JR och Cliff Barnes...
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

leelee