Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetsdomstolen (där bl a SAP och LO finns representerade) dömde nyligen Byggnads till Stora Bötesbelopp för Blockaden mot AlfaLaval - entreprenören (ett polskt företag) som TOTALVÄGRAT att följa svenska avtals- och arbetsmiljöbestämmelser !


AlfaLaval (Waxholm) - Byggnads Fällda - Ett Hårt Slag mot Fackföreningsrörelsen !"

Ännu en SPIK i Demokratins KISTA ! Denna dom innebär att Kriminella och Penninggalna Entreprenörer UTAN MINSTA ANSVAR för sina anställdas välmående , kan sikta in sej på Sverige och att det blir OMÖJLIGT för våra fackliga organisationer att göra något åt lönedumpning, brott mot diverse lagar (AML,MBL m fl ) .Visst , man kan polisanmäla men lita på att alla bevis är undanröjda när polisen kommer efter ca TVÅ månader (eller något liknande) , det är, betydligt, SÄKRARE om vår Blockadrätt kan återupptas !
Annars kommer Sverige ÄNNU närmare epitetet "Mini-USA" , är "UNIONBUSTERS" (Ungefär: "FACKFÖRENINGSSLAKTARE") NÄSTA STEG ?
Och VAR hörs alla HÖGLJUDDA PROTESTER från LO m fl ? Kom Igen nu !

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-04 09:51



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vi ser också följderna nu , de här bärplockarskandalerna där människor luras hit ända från Asien och blir blåsta på sina löner !
Nu används dessa rufflare , av borgerliga intressen, för att, i stället, kasta skit på allemansrätten ! När det ,rätteligen , i stället, borde skapa intresse för att stärka våra fackliga rättigheter ! Men det ingår INTE i den styrande Borgarmaffians intressesfär ! Deras mål är, självklart, att KROSSA allt vad starka fackföreningar heter !
Bärplockarasen ( de skumma företagen i denna bransch) utnyttjar, fullständigt medvetet och hänsynslöst, oorganiserad ( i de allra flesta fall) importerad arbetskraft från , bl a, de asiatiska länderna .
2011-07-14

  Fredrik Stillesjö
Hej Mats!

Tyvärr känner jag indignation varje dag gällande dessa frågor. Sten för sten (likt Berlinmuren) monteras det "gamla" Sverige ned och blir något jag har svårt att hitta en plats i, EUs frihandelsprojekt. Det var egentligen detta som vi röstande om 1994 när vi gick in i unionen. Lurade? Antagligen. Hälsar Fredrik
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska