Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kol





jag ser,
före tiden, var jag

kvarkar

universum, kol
blev jag



faktiskt är tiden inget annat än,
ryggmärg

damm


dammet har ögon, kol


jag ser, alla tider
integrerade


du är, kol
som känner


människa

ben

damm

sann











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-04 10:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag gillar stort texter i "punktskrift"..lite som morse. Stark närkonkontakt.
2009-12-04

  Lady Alassa
Äntligen en dikt om ett grundämne sånt gilla ja så essentiellt - kol......
2009-12-04

  peter markurth
stark, genomtänkt, söt
2009-12-04

  Quasimodo
Ursprung och det vi är innerst i vår ryggmärg, bra !!!
2009-12-04

  T.R Ekman
Rader som man funderar länge på...men det är kanske så som du säger
2009-12-04

  stenen/ Yv Ericsson
hm. kvarkar. här du åkt på hästinfluensan..
bokmärkes
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP