Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julens glitter

Julens
glitter

hoppet
om

frid
glädje

ångest och
ensamhet

skamset
göms

alla
lyckliga

vänner
och familj

ensamhetens
nakna ansikte

rädsla

speglar
sig

i julens
glitter.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-04 15:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rätt så
på pricken
skildrat med
levelse in i
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e