Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stenvibration



hon svänger,
bara svänger om

hon är allt.
allt som genererar tillväxt


är hon stenen?
det verkar så,
men hur växer hon då?

faller hon sönder som du och jag,
som höstlöven

i liktanken,
under träden, på marken

blir jord, då
utan formalin



men vid stranden, kustranden,
en ravin
förändras hon inte, säg?

andas, talar hon
vetskap?



har du talat sten?
jag undrar ej,

du vibrerar ju











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-06 11:07



Bookmark and Share


  peter markurth
bra, söt
2009-12-06

  stenen/ Yv Ericsson
något av det bästa jag läst..bokmärkes sannerligen
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP