Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(mr.perfect - nu 100 % felfri)


(jag vill bara vara glad)

Inte igen.

nu är tangenten trög igen och vinden sammanflätar mina tankar.
wisH and wisH.
det swishar omkring. möblerar om och flyttar till berlin

bara så där.
moving around. hit the dancefloor

moveable type - flyttbar person

farväl god vänner. dags att dra
regn som bara regn kan vara. skånerost och köttfärsmacka

Paul smith extreme. en doft som går hem ? POpuläritetskampanj

masskultur! masskultur!

Börsen är trött. Men det är ändå nu den stora hysterin börjar,

duBBEl diagnOS

- Ska det ordnas ett luciatåg i framtiden kommer det att krävas att någon svensk har designat kläderna i tåget och att utländska journalister är inbjudna. Vi måste jobba mycket mer särskiljande och målmedvetet för att sälja Sverige, säger Thomas Brühl, vd för Sveriges rese- och turistråd.

det hattifnattas runt. smurfas och gosas och fryses ut till den milda grad att vi inte vet vad vi ska beställa när vi väl står längst fram i kön. med eller utan pommer. extra allt ?? låter bra det.
allt är förlåtet. kom tillbaka

content hero.

någon måste leverera det rätta innehållet i tid. paketet måste fram
outsourca min själ. känslans egen account manager.

de flesta verkar bara vänta på det bistra slutet

(jag vill bara vara glad)






Övriga genrer av stockhausen
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-10-22 11:37



Bookmark and Share


  Oskar...
Hjälp.. snacka om överdos av intryck. Dina texter överfaller mig och jag har egentligen ingen aning om varför jag läser vidare; men någon del av mig gillar kaoset. Just nu är jag hög och knarkar i mig lite fler av dina texter..
Någon borde varnat mig..
Härligt!
2006-02-15

  vega lando
wow ännu en helt förvirrad text som förtollar in i ryggmärgen
en hettsig bön, en kylskåps tröst, en -jag-vet-inte-vad-men-fan-vad-bekvämt text! mjau!
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen