Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
An attempt to control your mind using the power


vita bönor och chorizo.Idol 2006

macmac MACMAMCMAMCDoooooonald pompompompooooomfiittt pompomfitttt pomfriTTT mac mac macmacmacmacmacmacmac MACMAMCMAMCDoooooonald pompompompooooomfiittt pompomfitttt pomfriTTT mac mac macmacmacmacmac

MACMACMAC

sitt still sitt still

gör vad DU VILL

upp och hoppa!
ärdet ditt mottofördagen?

hacket eller malet ?
tornedalen eller mora träsk ?
viktiga frågor
om du inte känner för det - gör det inte alls
och en flaska vodka

Profile Views:
666

och du vill tala allvar
sista slurken ur burken
Förenar oss i en ny nationalsång

för övrigt grenar vi av oss
och trampar vatten

kastar du sten i GLASHUS
hissen upp
in genom dörrar
ut genom fönster

genomskinligt det där

aå länge skutan kan gå
så länge du slipper till långvården gå
då kan vi sitta här och sippra kamomillte
och titta lite fint fram framför luggen
röka en holk på muggen

vad kostar det ? kostar det nog ?
aj aj aj aj
ONsdagserbjudande på piraten
Jag skulle inte ha röstat på mig
Johan: \"Jag sjunger för min bror\" Johan laddar om
johan duschar. johan laddar om. sjunger för sin bror

det va ett jävla sjungande och laddande
när kommer första versen?

vita bönor och chorizo
här
chilisås och chorizo

vita bönor
goda kalla som varma

Johan Larsson har lämnat huvudstaden och åkt hem igen. Där har han lite planer.
bland annat så har han köpt en ål.
slemmig som fan

såna är dom
jo fan

Som ål känner jag mig kränkt.
Vår slemmighet är livsnödvändig och inget att skämta om.


Johan hemma hos mamma igen: \"Det känns konstigt\"




Fri vers av stockhausen
Läst 557 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-07 02:16



Bookmark and Share


    Sarajevo
nä men du. kom igen nu va.
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen