Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mycket som kommer emellan

mycket som kommer emellan

muggar?
koppar och fat?
guerillataktik och voice overs+

no one has ever been brainwashed

har du sett kustbevakningens lilla röst i diket är ju som det är ju

SOCKRA! sockra sockra lite till i mina sår för BÖVELEN
bränna broar är en kul hobby
Plättar är förbaskat gott och INNE dessutom
uppskattas av alla
men än sendå. nere på knä. steker du nU
alla plättar vi pratade om\'
men det va innan jag närmade mig för mycket
alltid dettta med att vara vän.
varför kan man inte slänga in lite sex i det hela
gÖRA det lite mer.. naturligt
mänskligt
Bio-meta-rna-dna-meme ship on the sail
please turn me on again

Flick-flick-flick-flick
fan mitt huvud snurrar
om jag ändå bara kunde bete mig normalt




Prosa (Prosapoesi) av stockhausen
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-01-24 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stockhausen