Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åka runt i en gummibåt i stockholms innerstad ja i vattnet då alltså


Född Fräsch - Modell på allvar

(Tandläkarnas egen blekningsbehandling som du själv utför. Bländande vitt leende snabbt och säkert.)

stereotyper från väst och whisky
stenhårda män redo för en fight
dom talar medmig på fikus språket
disktrasan hänger i luften
jag är rasmus på LUFFEN
GAY LEEEENOOOO
gay LENooooooooooo


jay LENO
det är du som är JAY leno!!
vet inte...
du ??
du har väl fullt upp va???
massor av sallad o guldtackor o grejer

Såg spårvagnen förut
Den verkade FULL!!

hänger i luften. kommer aldrig ner
bara hänger där
i evigheter

Leverans direkt hem till
dörren, betalning med
faktura eller kort.

Never coming down.

Nu när man kommit över 30-strecket
är det dags för HEROIN

det är ju det. det blir ju inte bättre än så här

det är du som är JAY leno!!
LENOOOOO
kaffe på det o madicken helt naken
LUGNA DAAAAAJ

(Fraktfritt Just nu)

Heteronormativa tankar
STATOIL, Q8, SHELL, OK OK OK

melodier från förr spelar spratt
COKE OR PEPSI baby ?
coke coke or PEPSI baby..

redo för vad som helst typ
dom bara förbereder sig
dom bara förbereder sig

ta en till ta en till
dom bara förbereder sig

Livets mening
Kärlek? Sex? Gud? Barn? HEROIN?Delta i världens största enkät.
www.livetsmening.info

för ett seriöst förhållande med vårt kostnadsfria personlighetstest
och det kostar inget extra
beställ hem en perfekt partner direkt hem till dörren

dom bara förbereder sig
dom bara förbereder sig

kontant eller kort
betalar
kontant eller kort
betalar

Kärlek? Sex? Gud? Barn?
HEROIN
HEROIIIIIIIIIN

dom bara förbereder sig




Övriga genrer av stockhausen
Läst 540 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-29 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stockhausen