Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
google chuck norris and you might find yourself


try

Ett försök till ingenting
ett
ett

eller flera som kan ställa sig på rad där.
bara det finns plats så ordnar vi det här.

inte som förr. då va det kallare
nu varmare som SOM SOM SOM.
som ja just det. CHOCKHÖJNINGAR

bio - chock - chocka din granne. - chocka dig själv

med att stiga upp idag

med attt vinka lite med handen i mörkret
jag vet att du finns där




Fri vers av stockhausen
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-25 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stockhausen