Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Do you practice magic every day? If your answer is no, why not? No time? No energy?


jo jag saknar Hornstull varje dag

Sexual Girls in Karlskrona

semlorna är snart slut och PÅSKEN ÄR HÄR

harar som skuttar frivilligt omkring. sånt gillar vi
till MAXX

vi uppskattar. kliar hakan till förbannelse

MED SKA VI. alla ska med

hör UPP hör Upp

stega ner stega upp
morgonen kommer och väckER OS alla rena

Health 50 Seeders / 11 Downloaders

Viral marketing

\"You take people as you find them: they all have a secret life inside, and they usually die without ever letting it out. That is the waste. The waste is not something they are not. The waste is not living what they are.\"

upp på vågen igen. hur mycket väger du idag ?

Den godispåse du giver oss idag
låt ack också de tvålfagra här i världen

få smaka KNAPERSTEKT bakom

linje lusta

jag har nog missförstått alltsammans

men orden dom ramlar runt
det är den hårda vägen

ingen kommer hjälpa dig
fastän dom sa -alla ska med

Praktikant nära strypas i kyrkan.
och sen kastade dom sten och gurkor

flera mil blev det . BLÄCKTRUMMEPOJKEN SA

tappa inte tvålen nu. tappa den inte
kan inte styra sms. skicka sms.se sms

Vem är din favorit i ”Antikrundan”?
dom sa tvålen kommer att halka ner från hakan
GIVE BIRTH- take life

den lilla myran på försäkringskassan
talade med väldigt låg volym
men innebörden blev detsamma

Vem är din favorit i ”Antikrundan”?

och jag saknar Hornstull varje dag.
DAGAR: de rinner. DAGAR: de rinner
de tar. staplar LÖGNER PÅ VARANN
de gör verkligen det. STAPLAR
FÖR HELGEN ÄR SNART HÄR FÖR TUSEN GUBBAR
tusen. det räcker inte.
magen full av BACON
pommes. det rinner ner.

oskuldsfull. fullt av skit

lätta droger och tunga kyssar
ge mig ge mig

en tungkyss i alla fall
det är vi värda

BECAUSE WE ARE WORTH (it)

--
Happiness is so much FUN




Övriga genrer av stockhausen
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-15 21:24



Bookmark and Share


  marianela
\"jag har nog missförstått alltsammans

men orden dom ramlar runt\"

-ja, det är så svårt ibland att veta

och

\"You take people as you find them: they all have a secret life inside, and they usually die without ever letting it out. That is the waste. The waste is not something they are not. The waste is not living what they are.\"

-men hur ska man veta då?
2007-03-16

    C/O
läser som vanligt dina texter utan jakt på din intension. Den hittar jag aldrig. Men jag associerar mer eller mindre, idetta fall mer...

Käka precis på Crave, du på Maxx.
2007-03-15

  Sanchez
snygga ord

jag tyckte mest om

\"TUSEN GUBBAR\"

Ja. på frågan annars...
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen