Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITT LIVS RESA BÖRJAR HÄR - Fullmäktiges mål

fullmäktiges mål

the speed of light = 299 792 458 m / s säger:
fullmäktiges mål
åka bus
det är en trevlig hobby
bränna broar och åka buss.
fullmäktiges mål

allting går så snabbt egentligen.
kors och tvärs
Helt bananas. och tiden den går den med.
nu får du svara
bra va
habitus säger:
klart jag får

Du är RÄDD!!

ha ha
ja. så är det
akta dAAAJ!

är det något jag ska förstå?

the speed of light = 299 792 458 m / s säger:
AKTA!
nej inte just nu. inget nytt att förstå
habitus säger:
vilken tur

beror på vilken dag det ä\'r och vilket sammanhang
rörelsen säger du
kanske chipsen väntar på att bli uppätna
bor du i chipspåsen??
pringles
tv tv tv tv
TV TV
varm korv boogie
Fullmäktiges plan för dig o mig
de säger \"så mycket\"

har inga svar idag
dada answering machine

DITT LIVS RESA BÖRJAR HÄR




Fri vers av stockhausen
Läst 495 gånger
Publicerad 2007-01-25 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stockhausen