Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte till en kompis denna gång, men, varför inte ?


"MINA JULKORT, 2009 ,Nr 4"

Vill önska Dej, SATAN, en Riktigt GOD Jul (smaka på den , Du !) . Och, eftersom, jag känner mig Extra Generös idag, ska Du få en Julklapp i förskott ! Jag har nämligen GODHETEN (!) att bjuda Dig på en Omskolningskurs För Ondsinta !
Lokalen är Himlen (lugn jag har snackat med S:te Per, han släpper in Dej, Hin och Den Onde), dagen efter nyårsdagen börjar det !
Bland ämnena märks: GOD (!) HJÄRNTVÄTT, GODSINT (!) BÖN mm mm .
Förstår att Du är tveksam men för att ÖVERTYGA Dig så får DU (Endast Du) ett
Frikostigt APANAGE för att Du går denna kurs (det lär ju tillfredsställa Din Girighet)! Dessutom ingår gratis mat och logi !
VÄLKOMMEN !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 17:15



Bookmark and Share


  aol
snacka om ett julkorrt med många undermeningar, även till kapialister som går i hans ledband och många fler , bravo Mats lyfter på hatten.
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska