Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en plötslig insikt

Det slår mig plötsligt
att det verkligen var jag

och du
som träffades där

samma kött
som då
inte bara ett minne

en lagrad spänning
i en minneskrets
utan jag
och du

så mycket mer än
vad något minne någonsin kan vara
men därför också

så illasittande
så organiskt verkliga

som söndervittrande vattenfall
som sprids över skogen




Fri vers av Aaxel
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-06 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel