Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag låter mig bäras av vågor

Stillhet

i djupet
av mitt inte

jag förs
vidare

låter mig bäras
på vågor

omfamnas av
tystnaden

somnar till
ljuv musik.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-07 19:36



Bookmark and Share


  Passion>Me
känns så stort att vara djupet i ditt innre ... Känns lite Japanskt över denna fina dikt ... Kram
2009-12-08

  Water VIP
I den känslan finns inget som stör
2009-12-07

  Suzy med punkterna
Ljuvlig poesi
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e