Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du bränns

Du kan vara
så varsam
och jag

älskar

att bli så sinnligt
berörd
så vällustigt och
sensuellt
berörd

att berusa
mig med dig
att erövras
att berövas
att förföras

och du vet
att det finns en
mörkare sida i mig
som vill väckas
än mer av dig

älskar

att du kan
närma dig mig

med varsamhet men
med total kontroll
och med orubblig
beslutsamhet iklädd
en annan roll

ditt ansikte dolt
bara dina ögon
som ser rakt
igenom mig
och dina händer
över min kropp
som smeker tills
jag börjar skaka
under dig

jag vet att mina
ögon begär din
hårdhänthet

ge mig mer
jag vill känna
hur det känns
när du är så nära
att du bränns












Fri vers av SeXara
Läst 311 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-07 20:19



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Gillar dina heta flöden på poeter.

Du vet hur man skruvar orden så det bränner.

varma applåder för din ådra.
2009-12-19

  PPQ
du har ett speciellt sätt att skildra kärlek, sensuallism och erotik på
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara