Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa vill helt lägga ner Julen för ALLA, inkl barnen.....


Barnens Jul !

Jag anser att man ska kunna gå en "medelväg" , Barnen kan inte rå för det elände som råder i världen och därför ska de ej lida för det . De senaste åren har jag (och min umgängeskrets) begränsat julen till en barnens jul och köpa nyttiga julklappar (som de, ändå, skulle få, förr eller senare) , t ex kläder , och kanske några småsaker, typ tandborste, kam , el dyl , åt oss vuxna....
Om man , isolerat, lade ner julen för sina barn, skulle de bli hånade och retade i skolan, plus att pappa skulle kallas Snåljåp eller Fattiglapp ! TYVÄRR är det så........

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 256 gånger
Publicerad 2009-12-07 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska