Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Big City Drällers

Slemmiga gubben Gösta
Går ner för gatan
En stor hängpung skrapar
Äckelmongot rapar
Rullstolsrejs nedför gatan

Gösta smeker kurvan som satan
Antikrist med en stor fist
Glider längs med Kristers piss
Cpmongo javisst javisst

Dvärgar uti stadsmiljö
Gösta tänker vad skönt vad skönt
Pillar kråka i en gränd
Säljer balle för fyra spänn

Big City Drällers in the big town
City Drällers pang på pungen smäller
Holk och grejor marskalk och tjejer
Tomtebloss på gubbens kaross

Nummer ett formula one
Rejsergubbe med stock av stål
City Drällers tvättar inte med tvål
Gösta bajsar på sin enda son




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Psyborg
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-08 00:41



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
fyfarao vad jag garvade mig igenom din text. Oerhört underhållande..
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Psyborg
Psyborg