Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strimmor av skönhet

jag tror nog att du kan älska mig

för allt vad du är värd

trots att jag bygger in mig själv

i en privat sfär

jag trodde på kärleken

jag tror på blickar

första anblicken

klickar

köttet slits mellan jyckar

dragkampen mäter ut

styrkan

den som skäller högst

= (är lika med)

den som blir störst

alfa-hanen

slår sig för sitt bröst

allt är skit

men det går bra ändå

cigaretter brinner i askkoppen

jag torkar bort sista droppen

mina vänner drar sista blosset

upp tidigare om morgonen

för att se solen gå upp

jag log så stort

du log tillbaka

med ljuset bakom dig

strimmor som skapar mig

strålar som saknar dig

morgonen som vaknar säg

är jag vacker

i all nakenhet

eller är allt mörker

en slutdel

för artilleripjäser

och

skjuteld

?




Fri vers (Fri form) av Psyborg
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-29 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psyborg
Psyborg