Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domedagen som realityshow?

Ni som sitter därhemma med knuten näve
som hellre vill ha reda på vem någon planterade säd i

Let's dance på TV
samla familjen, nu ska vi ha det härligt!

vi som revolutionärer
står snikna vid domedagen och håller näven högt

vi svor på att vi skulle höja våran röst
medan våra brödrar och systrar skulle ansluta

men istället sitter de i soffan
och undrar vad de ska ha på sig

medan städer står i bränder
och den sista barrikaden bryts

då flyger näven upp
och ut ur hus och hem

kommer allihopa ut
för att se vad som har hänt

är det reality-tv
eller är det en såpa

för mig är idiotin
en jävla gåta




Fri vers av Psyborg
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-28 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psyborg
Psyborg