Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundar Med Två Liv

När vi kastar
Hundarna

Överlever tassen
Skaka hand

Med överlevaren
Som föll i trettio kilometer

Gasbandage
Din trettio åriga man

Bryr sig inte om fallet
Tassen har han i handen

Intellektet
Uppstoppat i rektum




Övriga genrer av Psyborg
Läst 262 gånger
Publicerad 2010-01-23 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psyborg
Psyborg