Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlavalvets Härskare

guldet finns inristat
i stenen ovanför huvudet

när den vecklar ut sig själv
och blir sonen nedanför guden

himlavalvets åskådare håller sina händer
de hoppas på att det är lyckat

jordens åskådare klappar händer
magnifikt och majestätiskt

knyter ni banden
mellan härskare och fotfolk

medan ett mästerfullt skådespel artar sig
bakom kulisserna och statisterna

av himlavalvets härskare




Fri vers av Psyborg
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-27 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psyborg
Psyborg