Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholmshjärtan

har du hört om Stockholm?

ser en stad med kärleksränder

färgar en varg med vässade tänder

ute på gatorna där allt händer


jag spelar bort pengar på finurliga spel

sitter och stirrar tomt utifrån ett café

dansar naken på Sergels Torg!


slänger mynt åt min kärlekssorg

älskar livet som porlar livfullt

mynnar ut i knark

resulterar i att jag blir


skitdum!?

från en skum individ

till beslutsam och timid

en ragata stapplar förbi

slänger ondsint en blick

snofsig madame utaf fina kvarter


lägger benen på ryggen

när jag springer ner er

för på stundenter så springer man ut

när man är skitarg

så springer man runt


slår på saker

så att världen blir stum

men jag lever

och världen går runt

jag käkar mat

och älskar dumt


men rosévinet från josé

är av högsta kvalité

han är min don juan!


utan honom

så är jag bara dom som går

i samma spår

checkar ut om sisådär femtio år


hejdå Stockholm

jag saknar dig så




Övriga genrer av Psyborg
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psyborg
Psyborg