Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pil

 

Under mossan
en inkapslad vittring

av den övergivna,

 

en plats          att minnas       det före.

 

Pannan mot stammen
hälsar den gamla

väkterskan;

 

hon som gråter

dagg, att skölja

sorg och liv.

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-08 09:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Himla vackert, man ser det i bilder när man läser.
2009-12-09

  Catharina Edin VIP
Naturromantiskt, sorgset, innehållsrikt -
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke