Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stormens öga

Jag
blundar

låter mig
föras bort

stormens
öga

ett tumult
av kaos

stillhet
tystnad

jag tar ett
andetag

samlar
kraft

innan jag
förs vidare

på nytt.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-08 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e