Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men roten är gömd

Jag stannar
står still

låter känslorna
omsluta mig

lyssnar med
min själ

livet är mig
nära

döden
även så

en blommas
nektar

stormens
rasande

som sliter
skörheten

men roten
är gömd

blomman

växer upp
en dag

när kraften
har kommit åter.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-08 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livets obändighet
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e