Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Ångest pulserar i mina ådror
Tanken att misslyckas har invaderat min vardag
Paniken att stå stilla knäcker mig
Världen går vidare men där står jag som alla andra år
press, besvikelse, förtvivlan är det vad livet har att ge?
Var kan ljuset i livet befinna sig?
Var är livsgnistan jag förlorat för så längesedan??




Fri vers av Myggaan
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-08 11:58



Bookmark and Share


  bergsdotter
härlig melodi, jag undrar precis samma sak.
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Myggaan
Myggaan