Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakblad

En fröjd för ögat, skinnet som delas till ett öppet sår
Blodet som tränger sig fram, ren njutning
Vackert rött
Svedan hjälper mot det brustna liv att glömma
Tårar torkas ut
Den svala känslan av rakblad mot varm hud
Längtan efter mer, ja det har jag nu




Fri vers av Myggaan
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myggaan
Myggaan