Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek, ett namn.

Om kärlek skulle varit ett namn skulle det vara ditt.
Värmen du utstrålar är en magisk känsla att få ta del av.
Blickarna du ger mig bringar mig okontrullerbar lycka.
Om ordet perfekt skulle existera, då passar de bäst in på dig.
Dagarna jag fått ha dig vid min sida har verkligen flugit fram men kärleken bara växer och växer.
Du är det vackraste och dyrbaraste jag har.
Med dig vid min sida har jag blivit en helt ny människa och börjat tro på ett bättre liv igen.
Jag har aldrig direkt trot på kärlek och lycka, men kärlek och lycka det är Du!




Fri vers av Myggaan
Läst 229 gånger
Publicerad 2010-05-22 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myggaan
Myggaan